About

Sanne, uit 1986. Geboren in het zuiden van het land en nu in de Randstad bezig met het laten verdwijnen van mijn zachte G. Desalniettemin vind ik carnaval het leukste feestje van het jaar. Stadsmeisje. Pumps doordeweeks, All Stars in het weekend. Sarcast pur-sang.

Madly in love en verloofd met de leukste man ter wereld. Samen zijn we op weg naar world domination. We hebben een gedeelde liefde voor wijn, Gin Tonics (bij voorkeur met komkommer en zwarte peper) en levensgenieten. Ook ben ik stiefmama van een zestienjarige puber met wie ik een gezamenlijke fascinatie voor Geordie Shore en How I Met Your Mother deel.

Mijn verjaardag vier ik bij voorkeur in het buitenland. Ik droom van een huis met wanden vol met gevulde boekenkasten in Madrid. Ik houd van lange wandelingen over het strand, de enige plek waar ik volledig tot rust kan komen. Ik ben het gelukkigst op een festival, dansend in de zon met een drankje in mijn hand en mijn lief en mijn vrienden naast me. Mijn knalrode auto is de stoerste in de wereld.

Ik ben de enige persoon op de wereld die de film Bambi nog nooit gezien heeft. Ooit wil ik verhalen kunnen schrijven zoals Roald Dahl, mijn favoriete schrijver. Ik vind Netflix en Spotify de beste uitvindingen van deze eeuw. Ik ben gek op zoute popcorn, tattoos (proudly wearing two) en lange gesprekken in de vensterbank. Ik geloof dat de goden soms best met mij zijn, maar ben overtuigd atheïst.

Breinspinsels

Ik schrijf al mijn hele leven lang. Self-made nieuwskranten, een verhaal over discriminatie op mijn zesde, wannabe Carry Slee verhalen en sinds mijn vijftiende blogs en artikelen voor websites. In die tijd wisselde ik nogal regelmatig van domeinnaam maar de laatste jaren blogde ik op sanye.nl en sannelith.nl. Een reeks minder leuke gebeurtenissen zorgden ervoor dat ik mijn online leven gedag zei en alleen op Facebook actief bleef.

Het schrijven bleef echter kriebelen; de reden dat Breinspinsels in het leven is geroepen. Ik schrijf over de dingen die in mijn hoofd spelen; iets dat ik in de krant gelezen heb; een mooi stukje muziek; een anekdote; een geweldige plek waar ik geweest ben; dingen die me opvallen… Ik schrijf allereerst voor mezelf, maar hoop dat ik met mijn stukjes ook zo nu en dan iemand aan het denken kan zetten of aan het lachen kan maken.

Welcome to my life!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s