Goodbye my lover

“Mis je het nog wel eens?” vraagt hij terwijl hij een hand op mijn heup legt.
Ik neem een trek van mijn sigaret, staar naar de sterrenhemel boven ons en geef geen antwoord.

Hij duwt me zachtjes tegen mijn voordeur en komt heel dicht bij me staan, zijn gezicht slechts een paar centimeter bij me vandaan. “Mis je mij nog wel eens?”

Ik neem nog een trek van mijn sigaret en kijk hem recht aan. “Ik mis de lol, het midden in de nacht door de stad slenteren en dan maar een hotel boeken omdat er geen treinen meer gaan en we ook net zolang gewacht hebben totdat de blauwe borden van de NS leeg waren. Ik mis de spanning van de avonden waarop we stellig tegen elkaar zeiden dat er niets ging gebeuren, maar ik uiteindelijk wel de volgende ochtend naast je wakker werd. Ik mis jou.”

Zijn hand glijdt langzaam naar mijn rug en duwt me tegen hem aan. Ik ruik zijn aftershave en merk dat de hiervoor gedronken wijntjes mijn weerstand niet hebben verbeterd. De stem in mijn hoofd schreeuwt de longen uit zijn lijf om me tegen te houden. Ik kan en mag niet meer terugvallen in dit web van leugens, geheime afspraken en stiekem gedoe. De jongen die voor mij gemaakt lijkt te zijn, heeft een vriendin. Life can be a bitch.

Ik laat mijn handen onder zijn jas glijden, druk mijn lippen zacht op die van hem en fluister: “Ooit was het mooi. Nu is het voorbij.” Met tranen in mijn ogen draai ik me om en stap over de drempel naar binnen. Ik sluit de deur en daarmee alles wat ooit tussen ons is geweest.

Gepubliceerd op 26 oktober 2010 op smrar.blogspot.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s